top of page
herstelreis logo zonder vierkant.png

Herstelreis retraite

Genieten. Vertrouwen. Verbinden.

De Herstelreis is een retraite gericht op het herstellen van chronische klachten. Hier mag je ontspannen, doorvoelen en weer vertrouwen krijgen. Er zijn twee verschillende versies van de retraite. Tijdens de mind-body retraite in juni staan ontspanning, verbinding en kennis over de mind-body visie centraal. Tijdens de deep dive retraite in oktober begeleiden we je op verschillende manieren naar jouw onderdrukte emoties met onder andere meditaties, familieopstellingen en breathwork. Bekijk hieronder het aanbod!

Aanbod

Herken jij dit ook?

Herstellen van chronische klachten kan een buitengewoon eenzame en uitdagende reis zijn. Voor mensen die niet hetzelfde doormaken, is het vaak moeilijk om te begrijpen wat jij allemaal ervaart. Tijdens de retraite is dit een heel ander verhaal.

Je komt samen met gelijkgestemden, mensen die precies begrijpen waar je doorheen gaat, simpelweg omdat zij hetzelfde doormaken. Het samenkomen met mensen die dezelfde strijd doormaken, die open en eerlijk naar elkaar zijn en elkaar onvoorwaardelijk aanmoedigen, is het meest bijzondere en helende wat er is. En dit kan jij tijdens de retraite ervaren. 

DSC05457_edited.jpg

Luister naar de ervaringen van de vorige retriate

Reviews

WhatsApp Image 2023-07-18 at 18.26.53 (1).jpeg
WhatsApp Image 2023-07-18 at 18.23.48.jpeg
WhatsApp Image 2023-07-18 at 18.26.53.jpeg
Audio reviews: 

"Herstellen van chronische klachten moet je zelf doen, maar zeker niet alleen"

Retraite locatie

Het onderkomen ligt in Drenthe, net onder Assen. Het heeft verschillende ruimtes waardoor er voor iedereen een plekje is om zich in stilte terug te trekken, maar waar er ook samen gegeten en gekletst kan worden. Er is een tuin met grote tafel en een gezellige vuurplaats. Daarnaast sta je binnen 2 minuten middenin een prachtig natuurgebied. En als kers op de taart is er een sauna aanwezig. Kortom, de perfecte plek om volledig te ontspannen.

WhatsApp Image 2023-02-11 at 20.34.14.jpeg
bottom of page