top of page
DSC05319_edited_edited.jpg

Over mij

Mijn naam is Nina Bosselaar
Oprichter van Lief Klein Leven

Mijn naam is Nina Bosselaar, oprichter van Lief Klein Leven. Als communicatiespecialist begrijp ik de kracht van een verhaal als geen ander. Daarom besloot ik mijn eigen verhaal te delen. In maart 2020 werd ik getroffen door Long Covid, waardoor mijn wereld abrupt tot stilstand kwam. Na twee jaar van strijd besloot ik de gevechten op te geven. Hoewel het moeilijk was, ben ik achteraf erg dankbaar voor die beslissing. Ik leerde mijn kleine wereld te accepteren en ervan te houden. Vanuit die liefde voor het kleine leven (lief klein leven) kon ik weer opbouwen en uiteindelijk herstellen.

Ik koester het leven en alle avonturen die het te bieden heeft, groot en klein. Zelfs de rollercoaster van ziek zijn ben ik dankbaar voor. Ik heb zoveel geleerd in de afgelopen jaren, en die kennis en ervaring wil ik graag delen. Want als ik het kan, kun jij het ook.

Achtergrond

Naast mijn werkervaring in IT en mijn achtergrond als communicatiespecialist, heb ik me gespecialiseerd in de mind-body visie. Als ervaringsdeskundige en hersteld van Long Covid heb ik de opleiding Stressor Therapie gevolgd bij neuroloog Marten Klaver en Lotte Dikken. Ik heb ook geleerd over de behandeling van mind-body aandoeningen van Howard Shubiner. Daarnaast ben ik gecertificeerd yoga nidra-docent. Ik combineer al deze kennis en ervaring om anderen te helpen op hun weg naar herstel.

bottom of page