top of page
Logo MBC.png

Mind Body Café
Online membership

Het Mind Body Café is een plek om online samen te komen en het samen over herstel adhv de Mind Body (ookwel TMS) visie te hebben. Elke week is er een online bijeenkomst. In de even weken bespreken we op vrijdagochtend een bepaald thema of is er een live Q&A waarbij je Milou, Marjolein of Nina maar ook elkaar al je vragen kunt stellen. Op de oneven weken komen we op maandagavond samen voor een virtuele kop koffie en een praatje in ons digitale café. De themasessies en live Q&A's worden opgenomen en zijn binnen het membership drie maanden terug te kijken.

"Je moet het zelf doen, maar zeker niet alleen"

Elke week komen we samen

1

Thema

Eens in de 4 weken bespreken we een Mind Body Thema. Denk aan de kracht van het brein, ongeremd schrijven of bijvoorbeeld het belang van veiligheid en verbinding.
We hebben al vele ideeën waarbij we aan de ene kant willen verdiepen, maar vooral ook de koppeling naar de praktijk willen maken.

2

Live Q&A

Naast het bespreken van een Thema, is er eens in de 4 weken een Q&A met Nina, Marjolein en/of Milou. Wij zitten vol theoretische kennis, maar zijn bovenal ervaringsdeskundigen die begrijpen wat je doormaakt. Je kunt hier al jouw vragen stellen en ervaringen met anderen uitwisselen m.b.t. jouw mind-body herstelreis.

3

Koffie drinken

Om de week komen we op maandagavond samen in ons virtuele Mind Body Café.
Er is ruimte om ongedwongen samen te zijn, elkaar beter te leren kennen en ervaringen uit te wisselen.
In het virtuele café kun je mensen opzoeken die je misschien al kent of nieuwe mensen leren kennen.

Het team

Het Mind Body Café wordt gerund door Marjolein, Milou en Nina. 

bottom of page