top of page
Bergtop

'Alles is mogelijk'-traject

Heb je genoeg van het wegcijferen van jezelf en ben je klaar om structurele veranderingen aan te brengen in jouw leven? Of je nu herstelt van chronische klachten zoals Long Covid, burnout, of iets geheel anders, één ding is duidelijk: je wilt niet terug naar het oude leven. Het is tijd om te ontdekken wat jij écht leuk vindt en dat ook daadwerkelijk te gaan doen.

Samen gaan we kijken naar waar jij naartoe wilt, welke beperkende overtuigingen je tegenhouden en hoe je jouw leven zo kunt inrichten dat het echt bij jou past. Laten we samen werken aan de nieuwe jij en de weg naar een fijn en betekenisvol leven op jouw voorwaarden.

Door het donker om het licht te vinden

In de opleiding tot stressortherapeut heb ik geleerd mensen te begeleiden naar onderdrukte emoties, zodat ze op die manier losgelaten kunnen worden. Vaak leren we al op jonge leeftijd dat bepaalde emoties ongewenst zijn. Hierdoor ontwikkelen we de overtuiging dat we ons moeten aanpassen om te voldoen aan de verwachtingen van anderen. Velen van ons raken daardoor verwijderd van datgene wat ze werkelijk willen en voelen. In dit traject gaan we deze verlangens en gevoelens weer naar boven halen. Maar dit kan alleen door te kijken naar wat en waarom je bepaalde dingen onderdrukt. Waarom heb je jouw eigen wil en emoties weggecijferd, ze verstopt voor de buitenwereld, mogelijk zonder dat je je daar zelf bewust van was? Samen gaan we kijken naar jouw negatieve overtuigingen en gevoelens over jezelf om ze te transformeren naar positieve overtuigingen. Zo kun jij voluit gaan leven, zonder beperkingen.

Aanbod

  • Zes maanden coaching en chearleading

Gedurende zes maanden zal ik je intensief begeleiden, spiegels voorhouden, je helpen om verdrongen emoties te verkennen en je aanmoedigen om moedige keuzes te maken waar jij écht blij van wordt.

  • Een totaal op maat gemaakt 1-op-1 traject

In dit 1-op-1 traject bekijken we voortdurend wat jij op dat moment nodig hebt en passen we onze aanpak daarop aan.

  • Combinatie tussen live en online

De coach sessies zullen online plaatsvinden met af en toe een live moment in verschillende vormen (Laat je verrassen ;)) .

  • Een live kick-off dag

Tijdens deze dag geven we een kickstart aan jouw proces. We kijken naar waar je naartoe wilt, maar ook waar je vandaan komt, zodat we meteen de diepte in kunnen gaan met dit proces.

  • Zo veel coachsessies als nodig

De investering voor dit traject is 3630 incl. BTW en kan in termijnen worden betaald

DSC05360_edited_edited.jpg

Herken je dat...

...je graag alles goed wilt doen voor een ander?

...je zo'n doorzetter bent dat je jezelf soms voorbij loopt?

...je keuzes hebt gemaakt in het leven omdat ze van je verwacht werden?

...je het gevoel hebt dat je meer uit het leven kunt halen?

...iets je tegenhoudt maar je niet precies weet wat dat is?

Herken je deze dingen en wil je er nu écht mee aan de slag? Heb je het gevoel dat je in je eentje al ver bent gekomen, maar dat je nog een laagje dieper wilt? Vul het intakeformulier in, dan plannen we een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Hoi, ik ben Nina Bosselaar...

...een gepassioneerde mind-body coach met een missie om mensen te begeleiden naar een leven vol plezier, authenticiteit en vrijheid.

Na 3,5 jaar ben ik hersteld van Long Covid doordat ik ontdekte hoeveel invloed onderdrukte emoties hebben op ons fysieke welzijn. Als opgeleid stressortherapeut begeleid ik anderen nu op deze reis. Meer dan 100 mensen heb ik inmiddels begeleid dmv coaching, online programma's, en retraites.

Ik zie zo veel mensen om mij heen die zichzelf wegcijferen, kiezen voor gebaande paden uit gewoonte of verwachtingen. Terwijl ik er zo heilig in geloof dat als we écht gaan doen wat we leuk vinden en waar we goed in zijn, we zo veel meer kunnen bijdragen.

Mijn aanpak onderscheidt zich door te focussen op de blokkades die onze dromen en verlangens in de weg staan. Daarmee pakken we de wortel van het probleem aan. 

Ik bied mijn coachees een veilige plek waar ze leren dat het normaal is om te voelen en dat ze moedige keuzes kunnen maken voor een leven dat écht bij hen past.

DSC05467.JPG
bottom of page