top of page

MELD JE NU AAN VOOR DE GRATIS WEBINAR

Webinar social media advertentie zonder datum en achtergrond.png

Na de webinar...

...heb je een inkijkje gekregen in mijn herstelreis. Je hebt geleerd over de verschillende aspecten van de mind-body visie en begrijpt hoe deze met elkaar samenhangen. Je hebt veel inzichten opgedaan die je nu kunt gebruiken voor jouw eigen herstelreis.

Mind-body visie
(in het kort)

De mind-body visie stelt dat chronische klachten, zoals Long Covid of chronische rugpijn, ontstaan of in stand worden gehouden door een verstoring van het autonome zenuwstelsel. Dit zenuwstelsel scant voortdurend de omgeving op mogelijke gevaren. Bij een verstoorde balans gaan deze alarmsignalen te snel af, waarbij het zenuwstelsel dingen als gevaar interpreteert die eigenlijk veilig zijn. De mind-body visie biedt verschillende technieken om geleidelijk aan meer gevoel van veiligheid te creëren in jouw systeem. Een verbeterde balans in het zenuwstelsel resulteert in verminderde fysieke klachten.

De mind-body visie betekent niet dat jouw klachten niet echt zijn (want dat zijn ze wel), maar het geeft wel aan dat er een oplossing mogelijk is

Over mij

Hoi, ik ben Nina Bosselaar

In maart 2020 werd ik ziek, maar in plaats van te herstellen, ging ik alleen maar verder achteruit. De daaropvolgende jaren waren gevuld met ups en downs, tot ik na ongeveer twee jaar twintig uur per dag liggend in een donkere kamer doorbracht. Toen ik voor het eerst in aanraking kwam met de mind-body visie, dacht ik: Interessant, maar niet relevant voor mij. Pas nadat ik alle mogelijke opties had geprobeerd en niets bleek te helpen, besloot ik het een kans te geven. Het leek alsof er eindelijk wat licht aan het einde van de tunnel scheen. Langzaam maar zeker werd mijn wereld steeds een beetje groter. Bijna vier jaar later kan ik weer volop meedoen aan het leven, misschien zelfs wel meer dan ooit. Ben je benieuwd naar mijn herstelreis en of dit ook voor jou een uitweg kan zijn? Meld je dan nu aan voor de gratis webinar!

DSC05467.JPG
bottom of page